PHOTOHUB - място за Вашите идеи.

Кои сме ние?

Ние сме PHOTOHUB - верига дигитални фотоателиета с над 20 години опит  в сферата на фотографските стоки и услуги.
В нашите ателиета ще бъдете посрещнати от приятна атмосфера и уют, както и от нашите любезни и позитивни служители, които ще направят всичко по силите си (дори и повече), за да останете доволни и една идея по-щастиви.

Можете да ни се доверите с най-ценното ви - Вашите спомени. Ние можем да ги запечатаме във времето чрез разнообразието от услуги и стоки, които предлагаме в нашите ателиета.  Нашите служиели ще ви помогнат в избора на точния подарък за вас и близките ви - копирани снимки на хартия и поставени в албум или рамка, различни фотоподаръци, широкоформатен печат и печат върху канава,  луксозни фотокниги. Не се притеснявайте да ги атакувате с въпроси относно стоките и услугите, които предлагаме- те ще ви отговорят в детайли. 

За да сътворим вашите идеи, ние се доверяваме само на оригинални материали и консумативи- Снимките се отпечатват на  японска фотохартия Fujifilm и дигитален милилаб Konica R2,  работещ с химия на TETENAL.  Снимките голям формат се отпечатват на широкоформатен плотер Canon с 12 мастила (оригинални, на Canon) и хартии с доказано качество. 
За фотоподаръците и фотокнигите можете да се доверите на креативността на опитните ни дизайнери.

ОЧАКВАМЕ ВИ!