Страница контакти текст

Контактна форма

Покупката на имоти за жилищно ползване или с инвестиционна цел винаги е била и ще бъде на мода , винаги ще има търсене и предлагане.
За инвеститорите бизнеса с имоти в България е все по привлекателен пазар заради отличния баланс между риск и доходност.
Интереса и покупката на имоти тази година нараства в сравнение с миналите години след замирането на този пазар през последните години.
Очакваме активността да остане висока и през следващите тримесечия", коментира мениджърът "Капиталови пазари" въвForton/Cushman&Wakefield Явор Костов.
Жилищното строителство се съживява, според експертите в бранша.
Предлагането на строителство в България нараства и много фирми търсят място за изява. Място където да покажат своите проекти или място където да предложат за продажба своите имоти.
Последните години най-развитото място за реклама е Интернет пространството .
Днес Интернет е част от нашият живот , дори и в момента и ние и вие сме в него. Никой от нас не може да си представи живота без Интернет и безкрайните му възможности. Всеки който иска да си купи имот ще търси в Интернет пространството.
За това е много важно как ще се представи дадения продукт и дадената услуга.
Много инвеститори и собственици на имоти търсят фирма която се занимава с Недвижими имоти. От своя страна всяка фирма Недвижими имоти иска да представи фирмата и продуктите си по най-добрия начин. Важно е да има красив дизайн и информация , която да привлече повече клиенти и купувачи.
Уеб сайт с уникален и впечатляващ дизайн. Да има търсачка с най-важното – вид на имота, цена, райони и области на предлагане . Секция новини която да съдържа актуална информация за недвижимите имоти в страната и света или собствени новини. Място с оферти , Топ предложения , Контакти , информация за фирмата , Локация и още много екстри който да представят Фирмата. И не на последно място да съдържа нужната информация за клиента.
И всичко това ние , нашият екип от специалисти може да ви го предоставим- уеб сайт , за много кратък период от време, буквално за един ден.
Нашето предложение за вас е нашият нов продукт Пакет „ Недвижими имоти „ който е разработен специално за Вас фирмите занимаващи се с Недвижими имоти .
Пакет „ Недвижими имоти „ е създаден с лесен административен панел CMS , в който бързо и лесно без да е необходимо да имате програмни познания ,може да си качите текстове, снимки , контакти и всичко необходимо за уеб сайта ви .
Ние ви предлагаме готови Модули : За нас, Контакти, Локация, Топ продукти, Оферти,Търсачка и много други , а Вие само ги попълвате с вашата информация.
Голямо и красиво слайдшоу с което може да впечатлите всеки посетил уеб сайта ви .
Пакет „ Недвижими имоти „ съдържа още :
• Регистрация на домейн с разширение .com, .net, .org, .eu
• Хостинг с обем 2 GB дисково пространство
• 2 електронни пощи с обем 500 MB всяка
 
И всичко това в една единствена цена и минимална годишна такса , в която са включени пререгистрация на домейн и хостинг .
Доверете ни се и няма да сгрешите , ние сме фирма която се занимава с изработването на уеб сайтове от много години.
Изработваме също така и 3D визуализации и анимации, изпълнили сме стотици 3D проекти през последните 15 години в чужбина и в страната . Предлагаме множество интериорни,екстериорни 3Д анимации и визуализации на конкурентни цени и в кратки срокове.
Нашите клиенти винаги са били доволни от нас надяваме се да са доволни и за на пред .
За да се уверите в думите и делата ни и да ви покажем че всичко това е истина , разгледайте нашата Демо версия на уеб сайт за Недвижими имоти ,от проекта ни Пакет „Недвижими имоти „ .
За повече информация може да се свържете с нас в
контактната форма в демо версията която сте разгледали !
 

Новини